Viatge a ARCOmadrid

Viatge a ARCOmadrid

Fecha de inicio: 
24 Febrer 2017

La Fundació MACBA organitza cada any un viatge exclusiu pels seus col·laboradors amb motiu de la fira d’art contemporani ARCOmadrid, amb un programa que inclou una visita privada a la fira i a les exposicions més destacades del moment a la ciutat.

Aquest any, ARCOmadrid ha celebrat la seva 36a edició del 22 al 26 de febrer, reunint a un total de 200 galeries de les quals 164 han integrat el Programa General, sumant-se a elles les seccions comissariades “Argentina Plataforma ARCO”, amb una selecció de 12 galeries argentines seleccionades per Inés Katzenstein; “Diàlegs”, amb 11 i “Opening”, amb 17.

La fira ha consolidat la seva projecció latinoamericana amb la presència d’Argentina com a País Convidat, amb un programa configurat per la comissària Sonia Becce, així com amb altres exposicions que han celebrat el col·leccionisme a Amèrica Llatina, com la Col·lecció Isabel i Agustín Coppel, a la Fundación Banco Santander, a la que hem organitzat una visita aquest any.

També vam tenir el plaer de visitar l’exposició Ficcions i territoris. Art per a pensar la nova raó del món al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, a càrrec de Lola Hinojosa, comissària de la mostra; i una visita privada a l’estudi del col·lectiu artístic Los Carpinteros, fundat a L’Havana.

El viatge va concloure amb un sopar al Restaurant Hotel AC Santo Mauro, a un espai reservat pels col·laboradors de la Fundació MACBA, en el que van participar Ainhoa Grandes i Ferran Barenblit.