Trobada exclusiva amb Pere Portabella i Teresa Grandas amb motiu de l’exposició "Gelatina Dura. Històries escamotejades dels 80"

Trobada exclusiva amb Pere Portabella i Teresa Grandas amb motiu de l’exposició "Gelatina Dura. Històries escamotejades dels 80"

Fecha de inicio: 
27 Gener 2017

 


El passat 26 de gener, la Fundació MACBA va organitzar una trobada exclusiva pels seus col·laboradors amb el cineasta català Pere Portabella i la comissària Teresa Grandas, amb motiu de l’exposició Gelatina Dura. Històries escamotejades dels 80, per a conèixer de primera mà la seva visió en relació amb els relats i intencions del discurs expositiu.


Després del debat, es va realitzar una visita a l’exposició, que proposa una mirada sobre els anys vuitanta a Espanya a partir del qüestionament, des d’una perspectiva actual, dels relats generats en aquell període.

Gelatina Dura es basa en un projecte articulat entre 1977 i 1992, i aborda una sèrie de fets històrics d’ordre social i polític del país, al temps que presenta el treball d’alguns grups, activistes culturals i artistes que discrepen d’aquests corrents generalitzats i que entronquen amb unes actituds que, a la dècada anterior, havien constituït les línies de refutació, ironia i qüestionament polític.

L’exposició es podrà visitar fins el 19 de març de 2017.

Gelatina Dura

Full de ma de l’exposició