Trobada amb el nou equip del MACBA

Trobada amb el nou equip del MACBA

Fecha de inicio: 
1 Desembre 2016

El passat 29 de novembre, la Fundació MACBA va organitzar trobada exclusiva pels seus col·laboradors a l’Auditori Meier amb el director i el nou equip curatorial del MACBA.

El director del MACBA, Ferran Barenblit, juntament amb Tanya Barson, conservadora en cap d’exposicions i Col·lecció i Pablo Martínez, cap de Programes Públics i Educatius, van presentar el programa expositiu i les línies de treball i reptes pels pròxims mesos.La trobada també va comptar amb la participació d’Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA, qui va explicar els projectes per a continuar ampliant la Col·lecció MACBA i la manera de reforçar l’actual recolzament al museu amb programes educatius i socials, amb l’objectiu de difondre l’art contemporani i arribar a tots els públics. Tanmateix, també va presentar un avanç de les activitats pel primer trimestre de 2017.


Ferran Barenblit (Buenos Aires, 1968) va estudiar Història de l’art a la Universitat de Barcelona i Museologia a la New York University. Des de 2008 ha sigut director del CA2M Centro de Arte Dos de Mayo de la Comunitat de Madrid, i anteriorment va ser director del Centre d’Art Santa Mònica (2002-2008) i comissari de l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró.

Tanya Barson (Londres, 1972) va ser conservadora d’Art Internacional a la Tate Modern durant 9 anys. Anteriorment, va ser conservadora d’Exposicions i Col·lecció a la Tate Liverpool (2004-2007). Així mateix, destaca per la seva carrera com a comissaria d’exposicions individuals dedicades a Mira Schendel (2013), Helio Oiticica (2007), Frida Kahlo (2005) o Assume Vivid Astro Focus (2005).

Pablo Martínez (Valladolid, 1979) ha sigut el responsable d’Educació i Activitats Públiques del CA2M des de 2009, i anteriorment va ser coordinador de programes educatius del Museo Reina Sofía (2004-2008) i educador del Museo Patio Herreriano.