Fundación Banco Santander renova el seu compromís de col·laboració amb el Programa de Formació al Professorat del MACBA

Fundación Banco Santander renova el seu compromís de col·laboració amb el Programa de Formació al Professorat del MACBA

Fecha de inicio: 
18 Setembre 2018

 

El passat 18 de setembre, va tenir lloc al MACBA l’acte de signatura per a la renovació del conveni entre la Fundació MACBA i la Fundación Banco Santander, mecenes del Programa de Formació del Professorat del museu por setè any consecutiu. El programa té per objectiu difondre i ampliar el coneixement dels docents en art contemporani per tal que adquireixin seguretat en els continguts, per a aplicar-los a les aules i facilitar la visita del grup escolar al museu.

Durant l’últim curs, 900 professors d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius s’han beneficiat del programa. Els cursos estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent.

Per al nou curs 2018-2019, el MACBA té per objectiu ampliar la comunitat de professors i reforçar el programa amb nous cursos d’art contemporani relacionats amb les exposicions del museu i tallers amb artistes, en els que participaran Jordi Colomer, Andrés Duque, Patricia Esquivias i Marina Monsonís, partint tots ells d’un mateix fil conductor: la ciutat.

A més, es donarà continuïtat al grup de treball sobre la Col·lecció MACBA, una comunitat de professors que setmanalment es reuneix al museu per a investigar els conceptes que sustenten la Col·lecció permanent.