La Fundació MACBA acull el sopar inaugural de la Conferència Anual de CIMAM 2016

La Fundació MACBA acull el sopar inaugural de la Conferència Anual de CIMAM 2016

Fecha de inicio: 
21 Novembre 2016
El passat 17 de novembre, la Fundació MACBA va acollir el sopar inaugural del CIMAM 2016, Comitè Internacional de Museus i Col·leccions d'Art Modern, que es va celebrar a Barcelona del 18 al 20 de novembre.


Els convidats van prendre un còctel a El Internacional Tapas Bar & Restaurant (1984-1986), part de l'exposició "Miralda. Madeinusa", una obra que recrea el restaurant original de Nova York. A continuació, van gaudir d'un sopar a l'Atri Leopoldo Rodés Castañé.

El CIMAM és un fòrum internacional de caràcter professional que té per objecte debatre qüestions teòriques, ètiques i pràctiques relacionades amb la col·lecció i exposició d'art modern i contemporani. L'edició 2016 del CIMAM compta amb 510 membres de 74 països diferents.

L'objectiu principal del Comitè és incentivar la cooperació i el coneixement identificant i responent a les necessitats i conflictes als quals s'enfronten les institucions culturals.
La Conferència Anual és la cita més important del CIMAM, i compta amb la participació de directors de museus d'art contemporani, comissaris i altres professionals.

El programa de tres dies inclou visites al MACBA, CaixaForum, Fundació Joan Miró, Fundació Antoni Tàpies, MNAC i el Pavelló Mies van der Rohe, entre d'altres.